Summer school 'Zakelijk leider in de culturele sector'

Dit is een gearchiveerd bericht

06.05.2010

Het Kunstenloket organiseert een Summer school ‘Zakelijk leider in de culturele sector’: een starterspakket voor aspirant zakelijk leiders.

Gedurende vijf dagen worden verschillende experts en praktijkdeskundigen aan het woord gelaten om via theoretisch onderbouwde, maar praktijkgerichte sessies in te gaan op de specifieke competenties van een zakelijk leider binnen een culturele organisatie. In de loop van de week kan je ook persoonlijk kennismaken met een aantal toonaangevende spelers binnen het culturele veld, waaronder de steunpunten, werkgeversorganisaties en de sociale fondsen.

De Summer school richt zich tot personen met enige praktijkervaring binnen de kunstensector, die een leidinggevende functie ambiëren. Daarnaast staat de Summer school open voor kunstenaars die zich willen om- of bijscholen met het oog op het beheer van hun eigen project, en personen met ervaring in een andere sector die zich wensen te specialiseren in zakelijke leiding van culturele organisaties. Na beëindiging van de opleiding is de deelnemer in staat om zelfstandig een organisatie binnen het artistieke veld te leiden.

Kandidaat-deelnemers worden geselecteerd op basis van hun profiel en motivatie.

Bekijk hier het volledig programma

Praktische informatie:

Wanneer: cursussen van 28 juni tot en met 2 juli 2010, van 10u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 17u00 (uitz. 29 juni van 14u00 tot 17u00). Slotreceptie 2 juli van 17u tot 19u

Waar: Forum Kaaitheater , Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel

Prijs: 500 Euro, cursusmateriaal en lunch inbegrepen

Verwante items in de databank

Organisaties:Kunstenloket (ondersteunende organisatie)

Trefwoorden: , ,

Terug Meer nieuws