Sweet coffee

Categorie:groep / artiest
Genre(s):pop
Huidige/voormalige leden:Bibi Diabokua, Raffaele Brescia, Patrick Bruyndonx

Selectieve discografie

Our moodsOur moods (2013)
Pop / Rock, electronica
Sweet coffee
Face to faceFace to face (2010)
electronica, pop
Sweet coffee
Naked cityNaked city (2007)
pop, Dance & Electronica
Sweet coffee
Perfect StormPerfect Storm (2005)
electronica, pop
Sweet coffee
Memory LaneMemory Lane (2004)
pop, Dance & Electronica
Sweet coffee

Verwante items in de databank

Nieuws:Sweet Coffee exclusief op Brussels Airlines (16.10.2008)
Persknipsels/Artikels:
(Wat is dit?)
"Wij maken geen muziek om geld te verdienen" (04.03.2010)
Muziek van Belgische Sweet Coffee wordt op elke Brussels Airlinesvlucht gedraaid (16.10.2008)
Een perfecte storm in een kop koffie (07.12.2005)