Jazz is our mother tongue. We don't know what's going to happen nextHello Jazz Music Trend Report 2015

Type:studie/rapport
Auteur(s):Trendwolves
Uitgever:Hello Bank!
Plaats van uitgave:Brussel
Datum van uitgave:09.2015
Aantal pagina's:144
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Genre(s):Jazz
Taal:

Info

Trendwolves verdiepte zich in de Belgische jazzscène en schreef een 'stand van zaken' getiteld "Jazz is our mother tongue, we don't know what's going to happen next." Zeven hoofdstukken beschrijven de actuele trends in de jazz scene, aangevuld met 10 interviews met muzikanten, managers en programmatoren: Guillaume Vierset, Lander Gyselinck, Pieter Koten, Lynn Cassiers, Robin Verheyen, Jean-Pierre Bissot, Bart Maris, Maaike Wuyts, Igor Géhenot and Nathan Daems.

Deze studie werd gefinancierd door Hello Bank!, dat in 2015 voor het eerst het Hello Jazz Festival organiseert als opvolger van Skoda Jazz. Redactie door Barbara Seynaeve, met bijdragen van medewerkers van Trendwolves.

Interesse in een exemplaar? Stuur een mailtje naar barbara@trendwolves.com met je adres, en Trendwolves stuurt je het rapport gratis op (met dank aan Hello Bank!).

Verwante items in de databank

Documenten:Art in electricity (studie/rapport)

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie