Giepswerk dl. 1&2verzameld werk van Giep Hagoort over cultureel ondernemerschap, kunstmanagement, cultuurbeleid, wetgeving, politiek, dialoog & interactie, internovatie en creativiteit

Type:boek
Auteur(s):Giep Hagoort
Uitgever:Asom
Datum van uitgave:06.2013
Distributeur:Amsterdam Management Press
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:1808
Taal:Nederlands

Info

Over Giepswerk
In de bundel Giepswerk verzamelt de Amsterdam School of Management (ASOM) alle belangwekkende teksten van haar oprichter prof. mr. dr. Giep Hagoort. In het dagelijks leven tevens hoogleraar kunst en economie aan de Universiteit Utrecht/Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (UU/HKU). De bundel verschijnt in het voorjaar 2013 ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag. De bundel – met een omvang van 1200 bladzijden – behandelt onderwerpen als interactief management & organisatie, innovatie, cultureel ondernemerschap en de culturele en creatieve industrie. Ook teksten uit de vroege periodes van zijn professioneel bestaan zijn opgenomen, bijvoorbeeld over wetgeving, deregulering, regionaal beleid, arbeidsverhoudingen en cultuurbeleid. De teksten worden afgewisseld met enkele bijzondere bijdragen van de autodidact kunstenaar Peig Troogah. Dit project kwam tot stand door middel van crowdfunding.

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie