Axelle Red - Fashion Victim

Type:gids/catalogus
Auteur(s):Didier Vervaeren
Uitgever:Lannoo uitgeverij
Plaats van uitgave:Tielt
Datum van uitgave:29.01.2013
Aantal pagina's:192
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:1788
ISBN:978 94 014 0800 4
Genre(s):Pop / Rock
Taal:Nederlands, Frans

Info

Axelle Red toont haar passie voor mode in stoffen, in haar elegantie en foto's. En die passie is wederzijds. Als een volleerde artieste en veelzijdige vrouw geeft ze al decennialang een modestijl vorm die even sterk en persoonlijk is als haar muziek. Dicht aanleunend bij de Belgische ontwerpers en trouw aan haar muzikale inspiratie was zij soms de muze van enkele van de beroemdste modemakers nog voor ze op de voorgrond traden. Axelle Red laat ons delen in de intimiteit van silhouetten die van een zangeres een icoon maken.

Dit boek is een co-editie met Modemuseum Hasselt en verschijnt naar aanleiding van de tentoonstelling 'Axelle Red – Fashion Victim' van 26 januari tot en met 2 juni 2013.

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Axelle Red (muzikant, groep / artiest)

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie