E-culture fair 2011Garden of e- connecting culture, creativity, research and technology

Type:gids/catalogus
Auteur(s):Hammenecker (red)
Uitgever:BAM
Plaats van uitgave:Gent
Datum van uitgave:2011
Aantal pagina's:71
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:1767
Taal:

Info

De e-culture fair 2011 is een showcase van e-cultuurprojecten voor en door makers, onderzoekers en creatieve ondernemers die samenwerken op het raakvlak van cultuur, (media) technologie, onderzoek en creatieve industrie.
Parallel met het Creativity World Forum focust de e-culture fair op ontmoeting en uitwisseling tussen kritische actoren uit deze domeinen. Een 'best-of'-selectie van innovatieve projecten uit Vlaanderen wordt in de tentoonstelling gecombineerd met e-cultuurprojecten uit hogescholen, naast een programma van live presentaties, workshops en netwerkmomenten.
In deze tweedaagse ontmoeting tussen de deelnemende projecten (organisaties, universiteiten, bedrijven en individuen), hun projectleiders en de aanwezige professionals, studenten en publiek, ligt de focus op interactie, netwerking, participatie en sensibilisering.

Verwante items in de databank

Organisaties:BAM (ondersteunende organisatie / belangenvereniging)
Muziekcentrum Vlaanderen (ondersteunende organisatie / belangenvereniging, bibliotheek, archief, studiecentrum, website)

Trefwoorden: , , , ,

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie