Muziekblogs

Type:eindverhandeling
Auteur(s):Yves Frateur
Uitgever:Katholieke Universiteit Leuven (Onderzoeksgroep Musicologie)
Plaats van uitgave:Leuven
Datum van uitgave:2009
Aantal pagina's:92
Raadpleegbaar:Muziekblogs (download)
Plaatsingsnummer:1723
Taal:Nederlands

Preview

Info

Muziekblogs of MP3 blogs zijn een redelijke recente niche van weblogs en onderscheiden zich door hun blogcontent grotendeels toe te wijden aan de bespreking en verspreiding van muzieknummers. De MP3 blogosfeer is een toegankelijk internet fenomeen, met een specifiek doelpubliek. De jongere generaties van muziekliefhebbers en –artiesten vinden steeds vaker de weg naar dit specifieke genre van weblogs en deze populariteitstoename blijft niet onopgemerkt door de muziekindustrie. In deze masterproef wordt de bekendheid en het gebruik van MP3 blogs bij de redactieleden van Studio Brussel voor het eerst onderzocht.

(Masterproef aangeboden tot het verkrijgen van de graad van Master in de Communicatie-wetenschappen door Yves Frateur. Promotor: Prof. Dr. De Grooff)

Trefwoorden: ,

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie