All you see

Type:album
Formaat:CD
Uitvoerder(s):Yves Peeters Group
Label(s):De Werf
Label code:W.E.R.F. 111
Releasedatum:03.2013
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Jazz
Taal:Instrumentaal

Track-info

1.Look, it's alive
2.Try and stop us
3.Sad news
4.Matongé
5.Hats & bags
6.Intro Nightscape
7.Nightscape
8.Stubborn
9.Ietsism
10.Bamako

Perscommentaren

"Drummer Yves Peeters duikt op zijn tweede album in een wereld vol aanstekelijke ritmes en verleidelijke kleuren. Blues-, rock- en Afrikaanse invloeden zijn er volop." (...) "Peeters last tragere stukken in, zoals dat schitterende 'Sad news', dat als een Frans chanson klinkt. De wijk Matongé, maar ook een winkelcentrum en een Hopperschilderij vormen inspiratie. Op 'Bamako' schreeuwt de band zijn liefde voor de Malinese hoofdstad uit. Peeters schreef de meeste stukken en stuurt op een intelligente wijze de muziek." (***)
Karel Van Keymeulen, De Standaard, 09.03.2013, p.18

"een geslaagde mengvorm van jazz, wereldmuziek en vooral veel americana." (...) "Een bezoek aan Mali, impressies uit de Brusselse Matongéwijk: het levert zeer melodieuze composities op die meteen in het gehoor blijven hangen." (...) "Ideale soundtrack voor de ontluikende lente." (****)
(pdb), Het Nieuwsblad, 09.03.2013, p.21

"En opnieuw is het al speelplezier wat de klok slaat, met jazz als basisingrediënt en daarnaast invloeden van pop, funk, americana, en africana. (...) De cd 'All You See' is allesbehalve een doorslagje van 'Sound Tracks', maar er spreekt wel dezelfde passie uit. Levenslust is het motto, sterke, stemmige muziek wat erop volgt."
Patrick Auwelaert, Kunsttijdschrift Vlaanderen 346, jg. 62, september 2013, p. 184